Zaspala som dobu :D

20. dubna 2011 v 17:43 | Rachel |  Novinky
...a na 3 roky :D rozhodla som sa tento blog TROCHU prebrať a TROCHU prepobiť, čo znamená úplne. Ak sa mi podarí, vytvorím nejaký design. Ak viete nejaký pekný design vyrobiť vy, alebo máte návrh, napíšte na luminend@gmail.com ! Ďakujem! :)

Happy Birthday

17. srpna 2008 v 14:00 | Rachel |  Novinky
Nie je dávno, čo sme ju videli behať s dvomi vrkočmi za poštárom, vrieskať na policajnej stanici, zmietať sa v nočných morách o duchoch či nechať sa zabiť šialencom s dokonalým čuchom! Dnes už má Rachel 18 rokov a Dorian Gray je jej najnovší film, ktorého natáčanie je v plnom prúde!
 


Videá s Rachel na stiahnutie

11. srpna 2008 v 12:14 | Rachel |  Na stiahnutie
Tu si môžete stiahnuť videá s Rachel: *:.::KLIK::..*

Rachel si zahrá s Benom Barnesom!

11. srpna 2008 v 12:12 | Rachel |  Novinky
Naša drahá Rachel si zahrá s Benom Barnesom vo filme Dorian Gray (či...tuším tak sa to volá:). Bena Barnesa poznáme hlavne z filmu Kroniky Narnie: Princ Kapian...V tomto filme si zahral samotného princa Kaspiana a myslím, že jeho výkon bol dokonalý...ehm..gratulujem...V tomto filme si zahrá (ako inak...) Doriana Graya...Rachel si zahrá dievča menom Sybil Vane. Film režíruje Oliver Parker.

Ikony

11. srpna 2008 v 12:03 | Rachel |  Na stiahnutie

Filmografia

16. července 2008 v 15:41 | Rachel |  Rachel
Solomon Kane (2008) .... Meredith Crowthorn
Perfume: Story of a Murderer (2006) .... Laura Richis
An American Haunting (2005) .... Betsy Bell
Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking (TV) (2004) .... Imogen Helhoughton
Peter Pan (2003) .... Wendy Darling

Fakty

16. července 2008 v 14:54 | Rachel |  Rachel
  • Keď bola mladšia, závidela Wendy z Disneyoviek Peter Pan že vedela bojovať s mečom a mohla lietať
  • Je alergická na alkohol
  • Rada počúva rap a hip-hop, rada sa korčuľuje na ľade a rada maľuje
  • Má rada ,,South Park´´
  • Má rada hororové knihy, najmä tie od Stephena Kinga
  • V Londýne bývala do osem rokov
  • Má strašne rada delfíny a chce sa stať ,,Marine Biologist´´
  • Jej brat Patrick hral jedno zo spiacich detí v Petrovi Panovi
  • Jej strýko je herec Hugh Laurie (Dr. House)
  • Nemá rada anglickú literatúru od jej GCSE lebo ,,takéto knihy sú pre mňa dosť nudné´´
  • Neznáša vášnivé romantické komédie
  • Jej obľúbená herečka je Toni Collette
  • Keď bola mladšia, v posteli sa hrávala na Petra Pana
  • Jej obľúbený film je Carrie. Tiež má rada Team America: World Police and The Breakfast Club
  • Má rada horory a jej obľúbený horor alebo psychologický thriller je Battle Ryoale
  • Najradšej má hudbu od Davida Graya, The Darkness a Oasis
  • Jej obľúbená celebrita je Josh Hartnett
  • Jeremy Sumpter, herec, ktorý hral Petra Pana vo filme, priznal svoju náklonnosť k Rachel po sfilovaní Petra Pana , lebo sa rozhodli zostať priateľmi

Vizitka

16. července 2008 v 14:24 | Rachel |  Rachel
Meno: Rachel Clare Hurd-Wood
Rodičia: Philip and Sarah Hurd-Wood
Súrodenci: Mladší brat Patrick
Dátum narodenia: 17. August, 1990
Miesto narodenia: Londýn, Anglicko
Farba očí: Modrá
Farba vlasov: Hnedá


Kam dál